MAŠINE ZA PRANJE VEŠA

SHARP - Be Original.

Ponosni smo da Vam ponudimo mašine za pranje veša brenda SHARP, imena koje se već više od jednog veka nalazi u samom vrhu svoje industrije i postalo je sinonim za tradiciju, kvalitet i najnapredniju japansku tehnologiju. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih mašina za pranje veša.

Mašine za pranje veša: Vrhunska čistoća uz uštedu energije

Veš mašine Sharp već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti i zadovoljstva korisnika. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca, a dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi dopadljiv element celokupnog enterijera.

Mašine za veš u našoj ponudi u stanju su da obezbede najbolji kvalitet pranja uz funkcije prilagođene svakom tipu materijala. Ono što posebno karakteriše ove uređaje je ekonomičnost i efikasnost korišćenja energije. To je potvrđeno i ocenama A++ ili A+++, u zavisnosti od modela, najvišim ocenama koje mašine za pranje veša mogu dobiti za energetsku efikasnost.

Druga bitna karakteristika je nizak nivo buke. Posebna tehnologija omogućava stabilnost veš mašine u toku različitih ciklusa pranja uz minimalan nivo buke. Uobičajena je praksa da se veš ili posteljina pere noću, po nižoj tarifi. U takvim uslovima ne želite bučnu mašinu za pranje veša koja će Vam remetiti san i odmor.

Čist veš je, na kraju krajeva, ipak njihova osnovna funkcija i to svi uređaji garantuju. Različiti programi omogućavaju pranje prilagođeno svakoj vrsti tkanine i osetljivosti materijala. Mogućnost da na ovaj način optimizujete pranje znači da će i Vaš veš ili posteljina duže zadržati svoje karakteristike i biti dugovečniji.

Sharp bela tehnika u potpunosti će odgovoriti na sva Vaša očekivanja. Vaš dom biće skladan, moderan i uredan. Kućne poslove obavljaćete lakše i uz manje napora, a u svakom trenutku imaćete pouzdane “pomoćnike” na koje znate da uvek možete da računate.

Sve informacije, karakteristike, opise i tehničke detalje uređaja možete pronaći na posvećenim stranicama proizvoda.

PRODAVNICA

Pametna tehnologija

WaveCabinet

Talasasto kućište

Specijalan talasast dizajn bočnih panela kućišta povećava stabilnost mašine, smanjujući vibracije i nivo buke.

StainAway

Napredno čišćenje

Zahvaljujući naprednoj StainAway tehnologiji, možete izabrati između 22 različita tipa fleka i nečistoća za idealno prilagođeno pranje.

BubbleDrum

Čarobni bubanj

Bolji kvalitet pranja uz specijalno dizajnirani bubanj koji vodi računa o Vašoj delikatnoj odeći i osigurava maksimalne performanse ciklusa.

ThermoJet

Termo mlaz

Grejući vodu pre nego što uđe u bubanj, vreme pranja je skraćeno a potrošnja energije značajno smanjena.

DoubleJet

Dvostruki mlaz

Patentirana tehnologija ubacuje mešavinu vode i deterdženta kroz dve mlaznice direktno u centar bubnja što smanjuje potrošnju energije i vode.

AquaBall

AquaBall ventil

Sa specijalnim AquaBall ventilom skoro 100% praška ostaje u bubnju značajno smanjujući potrošnju deterdženta i povećavajući efikasnost pranja.

AllergySmart

Antialergijski program

Efikasan antialergijski program dizajniran za borbu protiv najčešćih alergena i bakterija, čini i najosetljivije članove porodice srećnim.

NightMode

Noćni način rada

Odlaganjem poslednjeg centrifugalnog ciklusa do 10 sati, pranje može započeti uveče a završiti se ujutru, garantujući miran i nesmetan san.

EcoLogic

Energetska efikasnost

Sa najnižom energetskom potrošnjom na tržištu, Sharp mašine za pranje veša sa ugrađenim EcoLogic sistemom pomažu da sačuvate novac, vreme i planetu.

BESPLATNA ISPORUKA

Na kućnu adresu za sve narudžbine preko zvaničnog sajta

2 GODINA GARANCIJE

Za sve proizvode na zvaničnom sajtu iz kolekcije SHARP bele tehnike

SIGURNO PLAĆANJE