MAŠINE ZA SUDOVE (SUDOMAŠINE)

SHARP - Be Original.

Ponosni smo da Vam predstavimo mašine za sudove brenda SHARP, imena koje se već više od jednog veka nalazi u samom vrhu svoje industrije i postalo je sinonim za tradiciju, kvalitet i najnapredniju japansku tehnologiju. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći sve dostupne SHARP sudomašine na našem tržištu.

Mašine za sudove: Sudomašine vrhunskog kvaliteta

Sudomašine SHARP već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti i zadovoljstva korisnika. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca, a dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi dopadljiv element celokupnog enterijera.

Mašine za sudove u našoj ponudi u stanju su da obezbede najbolji kvalitet pranja. I to uz napredne programe koje garantuju savršenu čistoću bez obzira na tip i materijal posuđa. Ono što posebno karakteriše ove uređaje je ekonomičnost i efikasnost korišćenja energije. To je potvrđeno i ocenama A++ ili A+++, u zavisnosti od modela. Najvišim ocenama koje ovi aparati mogu dobiti za energetsku efikasnost.

Za razliku od drugih uređaja, mašine za pranje sudova moraju imati i izrazitu antibakterijsku funkciju jer se na posuđu direktno poslužuje hrana. SHARP sudomašine stavljaju zdravlje korisnika na prvo mesto garantujući eliminaciju 99,99% bakterija zahvaljujući inovativnom pristupu procesu pranja.

Sharp mašine za sudove dovoljno su velikog kapaciteta za velike porodice, neočekivane goste i proslave jer pametno koriste prostor, obezbeđujući savršeno čišćenje uz mogućnost da smestite svaki tanjir, posudu, čašu i komad pribora kojima je potrebno pranje.

Sa druge strane, „zeleni“ programi omogućavaju smanjenu potrošnju vode, električne energije i deterdženta kada se pranje ne odvija punim kapacitetom.

A kada Vam je na prvom mestu efikasnost, odaberite neki od ekspresnih programa koji su u stanju da temeljno operu posuđe na višoj temperaturi i za mnogo manje vremena. Ušteda vremena bez uštede na kvalitetu pranja – jedino sa uređajima iz SHARP linije bele tehnike!

PRODAVNICA

Pametna tehnologija

Higijenski programi

Sharp sudomašine bore se protiv bakterija nizom higijenskih programa i specijalnim antibakterijskim filterom.

Automatska vrata

Tehnologija otvaranja vrata na kraju ciklusa kako bi se pomoglo sušenje sudova i uštedela energija.

Ekološko recikliranje

Ekološka inovacija reciklira vodu iz finalnog ispiranja za sledeće pranje smanjujući potrošnju vode.

Super tiho

Tiho poput šapata, sudomašine sa ovom oznakom peru u skoro potpunoj tišini na samo 39 dBA.

Dualno pranje

Pomaže da se operu i najprljaviji tiganji na dnu mašine dok se čuva osetljivo stakleno posuđe na vrhu.

Inteligentno pranje

Pametni senzorna tehnologija meri novo zaprljanosti kako bi se optimizovao proces pranja.

Eko pranje

Mašine poseduju tehnologiju za pola kapaciteta koja štedi vreme, energiju i novac.

Brzo pranje

Program za brzo pranje obezbeđuje ekspresno pranje sa četiri opcije za samo 18 minuta.

Ekspresno 50′

Vrhunski kvalitet pranja za samo 50 minuta. Najviši nivo efikasnog pranja sudova.

BESPLATNA ISPORUKA

Na kućnu adresu za sve narudžbine preko zvaničnog sajta

2 GODINA GARANCIJE

Za sve proizvode na zvaničnom sajtu iz kolekcije SHARP bele tehnike

SIGURNO PLAĆANJE