MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA (KONDENZACIONE)

SHARP - Be Original.

Ponosni smo da Vam ponudimo mašine za sušenje veša (kondenzacione) brenda SHARP, imena koje se već više od jednog veka nalazi u samom vrhu svoje industrije i postalo je sinonim za tradiciju, kvalitet i najnapredniju japansku tehnologiju. Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda bele tehnike za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih mašina za sušenje veša.

Mašine za sušenje veša (kondenzacione): Brže sušenje i lakše peglanje Vaše odeće

Mašine za sušenje veša (kondenzacione) SHARP već decenijama nalaze se u samom vrhu svoje klase po pitanjima kvaliteta izrade, funkcionalnosti, pouzdanosti, ekonomičnosti i zadovoljstva korisnika. Njihove karakteristike su uvek vrhunske, rezultat inovativnosti i osluškivanja potreba kupaca, a dizajn je moderan i praktičan, zamišljen da od uređaja napravi dopadljiv element celokupnog enterijera.

Sharp mašine za sušenje veša idealne su za sva ona domaćinstva koja nemaju uopšte ili imaju ograničen pristup otvorenom prostoru, imaju veće potrebe za pranjem ili jednostavno žele da brže i efikasnije osuše i ispeglaju svoj veš.

Svima onima koji žive u gradovima dobro je poznato koliko je manjak prostora problem za svakodnevne kućne obaveze. Neposedovanje adekvatne terase ili vešernice znači da se svakodnevno suočavate sa preskakanjem sušača rasklopljenog u sobi ili hodniku. Ili razvlačenjem kanapa po stanu i ostalim kreativnim načinima da svakoga dana na poslu izgledate čisto i uredno.

U svemu tome Vam može pomoći mašina za sušenje veša!

Umesto ogromnog otvorenog prostora za širenje odeće potrebno Vam je samo malo mesta u kupatilu, hodniku ili ostavi. Na to mesto možete postaviti svoju mašinu za sušenje veša, i ona će celokupan posao obaviti brzo i efikasno. Na tržištu se mogu naći i posebne police koje dozvoljavaju da je postavite na svoju mašinu za veš, tako da Vam nikakav dodatan prostor neće biti ni potreban!

Osećajte se sveže i uredno svakoga dana, uštedite vreme i prostor, i uživajte u čistoći koju samo SHARP mašine za sušenje veša (kondenzacione) mogu da Vam priušte.

PRODAVNICA

Napredni programi

Delicate

Delikatan program

Delikatan program namenjen je za nežne bluze, svileni tekstil. Korišćenjem niže temperature odeća od delikatnih tkanina se pažljivo tretira.

Wool Refresh

Osveženje vune

Program osveženja vune pomaže da se iz vunenog tekstila odstrani višak vode nakon pranja korišćenjem niže temperature i nežnog kretanja bubnja.

Refresh

Osveženje

Program osveženja koristi se za uklanjanje neprijatnih mirisa poput duvanskog dima iz veša i njihovo provetravanje propuštanjem hladnog vazduha unutar bubnja.

Sport

Sport

Sportski program namenjen je sintetičkoj sportskoj odeći poput šorceva, majici, helanki, čarapa, kapa, rukavica koje se suše na niskoj temperaturi.

Mix

Miks

Mešoviti program pogodan je kako za pamuk, tako i za sintetičku odeću pre nošenja.

Baby Care

Baby program

Baby program koristi se za pamučni veš za bebe kojem je potrebno nežno sušenje na nižoj temperaturi.

JetDry 29'

JetDry 29′

Program JetDry 29′ je pogodan za sušenje 6-8 košulja za 29 minuta i pripremu za peglanje.

Shirts 12'

Shirts 12′

Program Shirts 12′ je pogodan za sušenje 2-3 košulje za 12 minuta i pripremu za peglanje.

Denim

Denim

Denim progam je odgovarajući za debele pantalone, suknje i jakne od džinsa i može se koristiti sa pola kapaciteta.

BESPLATNA ISPORUKA

Na kućnu adresu za sve narudžbine preko zvaničnog sajta

2 GODINA GARANCIJE

Za sve proizvode na zvaničnom sajtu iz kolekcije SHARP bele tehnike

SIGURNO PLAĆANJE